Nyårsafton!

Först vill jag berätta hur julhelgen har varit. Allt gick som planerat, vilket var väldigt skönt =) Vi har filmat hela julens gång, så det skall bli roligt att kolla på sen. Det som var väldigt kul att se var att Linus inte var rädd för tomten hemma hos min mamma och pappa, däremot så var han rädd för tomten nere i växjö =(. Under juldagen åkte vi ner till Växjö, en lång men trevlig resa! (Vi längtar allt tillbaka dit, så vi sa det att om vi hittar oss ett hus och var sitt jobb, samt får med Josefine, Dennis, Cazper och Lucaz med så flyttar vi dit igen!) Nog pratat om det, åter till julen! Mat har man ätit i mängder med ^^ samt massa nötter och godis! Linus har haft Lördag i en hel vecka nu så nu blir det inget mer godis för han förrän på Lördag igen! Konstigt att han inte fått hål i tänderna än =/ men det är väl bra ^^.

Som sagt så är det Nyårsafton idag! Dagen firas med min sambo, Linus och våra goa vänner Josefine, Dennis och deras underbara barn =) Vi har bestämt oss för att slopa raketer i år, dels för att det kostar pengar och det är ju inte säkert att barnen är vakna vid den tiden eller så kanske de blir rädda för dom =s samt så finns det så många andra som skjuter, så skulle vi vilja se något så är det ju bara att ställa sig på balkongen ^^.

Har ett litet medelande till mina "kära" syskon som läser min blogg: Om ni inte kan acceptera att jag säger mamma och pappa till mina fosterföräldrar Ann och Conny så kan ni väl åtminstonde ta upp det med mig än att gå till mormor som absolut inte har något med det att göra! Jag vet gott och väl att jag har en mamma och pappa, men snälla ni, mamma är död sedan snart 16 år och min pappa bryr sig inte om mig! Kan man inte då få skaffa sig en mamma och pappa "gestalt" som man ser upp till och tycker om väldigt mycket? Jag trodde att alla behövde det, i alla fall jag! Nu är mormor besviken på mig, men det visste ni ju redan innan ni berättade det för henne att hon skulle bli, det var ju därför ni sa det, för att svartmåla mig, som inte ens var där och kunde försvara mig! Samtidigt som det är konstigt när nu mormor inte tycker om att jag kallar någon annan för mamma, när hon själv säger till Linus att jag är hans mamma! Då motsäger hon ju sig själv, eftersom det är samma situation där! Linus mamma lever inte heller, då borde ju inte jag bli kallad för hans mamma? Detta gäller ju inte bara mormor, ni måste ju ha samma åsikter som henne, annars hade ni ju inte brytt er!
Jag är så trött på allt snack som går! Tex det där med att jag inte fick låna morfars bil när jag skulle köra han till sjukhuset, då höll du ju med om att det var konstigt, eller hur? Men det hade du ju inte en tanke på att säga till dom, att du HÖLL MED MIG!!
Så skall ni nu säga något bakom ryggen på folk så får ni ju säga HELA sanningen!

Jag trodde att vi syskon höll ihop! I alla fall du och jag Connie!

Känns också lite skummt att min storasyster kan berätta för mormor och morfar vart jag bor, när hon aldrig har vart hos mig. Det är väl inte så svårt att hitta någon nu för tiden, det går ju att kolla upp via nätet mm, men man kan ju undra i vilket syfte med tanke på att vi inte går ihop =s


Jaja, nog om det, nu skall jag ha en underbar Nyårsafton med familj och vänner!

Gott nytt år alle sammans!

Dan före Dopparedan =)

Ja, så i morgon var det Julafton!
Dagen kommer att se ut på följande vis om allt går enligt planerat; Morgonen "firas" hemma med frukost och sedan klappöppning för Linus. När vi sedan känner oss redo så åker vi till Linus farmor och farfar i Vargön och firar julen där, äter lite gott och klappöppning för barnen. Efter mat och klappar bär det av till Prässebo till min mamma och pappa där vi umgås och har klappöppning. Det blir en hel del klappar för vår lille Linus ^^ *Lite för mycket kan man ju känna*
Som sagt så ser förhppningsvis dagen ut på detta viset, men planer kan ju ändras på alla möjliga sätt!

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma. Jag skulle jobbat, men fick ledigt, samt 100% betalt för dagen för att det gick röda hund på förskolan vilket resulterade i betald ledighet eftersom jag redan var bokad och lovad jobbet. Så jag har njutit idag vill jag lova! Christer tvingade jag att ta hand om tvättandet idag och när han var färdig med det så fick han åka iväg som han planerat. Skickade även lite bud med han när han ändå skulle iväg till Överby, vilket han lyckades med! ^^ Linus och jag stannade hemma och gjorde lite kladdkaka i väntan på att Christer skulle komma hem och göra pannkakor =) Nu så är vi mätta allihop.

Nu sitter jag här framför datorn, Christer spelar sitt nya PS-spel och Linus är grinig =( 
Så mitt nästa drag är att sätta mig i soffan och glo på när min sambo spelar =)



God Jul alle sammans! *Kramar från familjen Olsen & Savefors*

Hoppsan!

Jag som hade sagt att jag skulle försöka att skriva här näst intill varje dag ^^ Känns ju faktiskt ganska skönt ändå att inte behöva vara beroende av datorn, utan bara sätta sig när man känner för det  =)  Nu såhär vid juletider så har man ju lite mer att göra än vanligt.

Idag har vi varit i Trollhättan den mesta tiden av dagen. Vi sprang runt i massa affärer för att hitta julklappar till de minsta barnen i de enorma släkterna man har. Har också försökt att hitta kläder till mig men det är omöjligt! Jag hittar inget! Om kläderna är fina så passar de inte och skulle de passa så är de inte min stil! Det är jätte jobbigt!

Vi träffade också Rorri och Chris på Coop Forum på Överby idag  =)  Linus blev jätte glad  =)  Han hade gjort ett julkort som han gav till dom ^^  Han är ju bara för sööt.

Jobbet är det som kallar i morgon bitti, så nu är det dags att natta Linus och sedan mig själv! God Natt!

*Linus*


Hejsan!

Hejsan!

Mitt namn är Charlotta och kallas för "Hotta" eller "Lotta" beroende på vem man talar med =) Jag bor i en 4:a i Vänersborg tillsammans med min familj som består av min sambo Christer, lille Linus (Christers son) på 4:a år samt den lille knodden i magen som väntas komma ut den 5:e April =)
Jag är utbildad barnskötare och jobbar för tillfället som timvikarie inom det nämnda yrket.
Dagarna går, som hos de flesta människor, upp och ner! ^^

Jag hoppas att jag kommer till att skriva här näst intill varje dag.

För att skriva det jag kom hit för så vill jag berätta att min dag har sett ut på följande vis; Jag steg upp till jobbet tidigt i morses, kom hem strax efter lunchtid till en lägenhet full med underbara människor, barn som vuxna. Satt och tjötade lite med min bäste vän och försökte få ungarna att leka snällt med varandra. Min sambo han åkte iväg för att förfesta hos en polare, innan de skulle bowla med jobbet, när jag kom hem. Lite trist att han inte kunde ägna lite tid åt sin familj och vänner innan han drog.. Men men, sådant är ju livet..

Nu ligger Linus och sover, han var verkligen trött!
Själv skulle jag ha tvättat ikväll, men vem orkar springa ner titt som tätt till källaren med huvudvärk, stor mage och tunga lass med kläder? Inte jag i alla fall!
Mitt beslut efter att ha gått igenom min dag är följande; God natt allt folk!




En bild på min sambo Christer och mitt bonusbarn Linus på 4:a år =)




RSS 2.0