Flytta!

Äntligen skall vi flytta till en billigare och mer trivsam lägenhet! Vi var och kollade på den idag och vi fick beskedet idag om att vi fick den! Så i morgon skall jag skriva på hyreskontraktet!! =D Är så lycklig!! Allt verkar gå till våran fördel nu, förutom på jobb fronten dock.. Idag har vi även handlat lite nya saker, bla lite pärlor till Linus så att han kan göra fina halsband =) Han fick även mysig filt med Blixten MacQueen på som han älskar samt ett nytt påslakan som han valde ut alldeles själv; Bamse! Vi köpte också lakan till spjälsängen samt lite annat som var nödvändigt =)

Jag är på glatt humör idag!!

Hönsmamma?

Igår blev Linus faktiskt bättre så vi åkte till Gunilla och Tomas där vi även träffade farmor, farfar, Lena, Anders och deras nyfödde lille David =) Fick hålla lille David igår, men blev nästan lite rädd =S han är ju så liten och ömtålig!! Kanske blir jag värsta hönsmamman?

Åt lite tacos igår, sen fick jag massa massa massa sammandragningar så då åkte vi hem.. Har inte kunnat sova på hela natten och har jätte ont idag med.. Inge kul det inte =(




Nu har vi hittat det huset vi vill bo i =) Det är bara någon som skall betala det för oss ^^ Kanske är det du? =)

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/365829


Hemma

Sitter idag hemma med lille Linus som är sjuk =( Christer jobbar i garaget och tjänar lite pengar. Vi skulle åkt till Gunilla och Tomas i kväll men det ser inte ut som att det blir något med det nu eftersom Linus är lite sjuk, stackarn. Har inte gjort så mycket idag, tagit hand om Linus och grejjat lite i lilla rummet. Kollar runt lite på nätet om det finns några lediga, billigare lägenheter, vilket det gör, man skall ju bara ha turen att bli den som får hyreskontraktet..

Allt är bara bra annars =)

Vi längtar som bara den nu tills vår lill* kommer ut!!

RSS 2.0